<

Familiedag Kreds2 Søndag 04.Juni10-05-2017 - 10:49

Kære DWK-medlemmer i Jylland og på Fyn


Så er det igen tid for vores traditionsrige

Skue og Familiedag i kreds 2

søndag, den 4. juni 2017, kl. 09.30 – ca. 16.00

på DCH’s træningsbane Skovbakken 39, 8766 Nørre-Snede.

 

Kom og vær med til en rigtig hyggelig dag sammen med en masse weimaranere og deres mennesker. I år vil der hele dagen være masser af udendørsaktiviteter for både børn (små og store) og voksne, så tag bare hele familien med. Er I nye, eller har I været med i klubben i mange år, så er dette dagen, hvor vi alle mødes til en hundesnak - og tænker I på at skulle udstille Jeres hund, så er dagens skue et godt sted at begynde.

 

For de jagtinteresserede vil der i dagens løb også være mulighed for at kaste sig ud i forskellige aktiviteter. Der kan prøves forskellige apport-emner eller medbring eventuelt din egen apportbuk, hvis hunden ikke er begyndt med ”det vilde” endnu. Der er mulighed for at deltage med både den nye og utrænede hund samt den lidt mere øvede hund. Der vil naturligvis være mulighed for at få kyndig vejledning.

 

I forbindelse med skuet vil der være en kort præsentation af, hvordan en udstilling foregår, og hvordan man fremviser sin hund. Der kan stilles op i alle klasser undtagen mellemklasse. Eneste betingelse er, at hunden er en weimaraner, vaccineret og stambogsført.

Der vil blive uddelt præmiebånd og skriftlig kritik til alle hunde, og der vil være mulighed for at vinde sponsorpræmier. For børn, der har lyst til at prøve at udstille en weimaraner, bliver der” Barn & Hund udstilling”, hvor der er præmier til alle deltagere – både børn og hunde.

 

Praktiske oplysninger:

Dagen starter kl. 09.30 med fælles rundstykker, kaffe og te. Skuet starter ca. kl. 10:00 Hele dagen

Øl vand er med i prisen for de 125 Kr. For hele familien

Kl. 13.00 starter vi grillen op, og der kan købes pølser samt en grillmenu til børn og voksne (husk at bestille grillmenu). Se priser på grillmenuer m.m. på tilmeldingsblanketten

 

Pris og betaling:

For deltagelse hele dagen er kr. 125,00 pr. familie – uanset antal hunde og mennesker. Derforuden betales for morgenmad samt ønskede antal grill-menuer. Betaling skal ske til foreningens bankkonto: Reg. 1911, konto nr. 6891 283 898 - Husk tydelig angivelse af navn.

 

Såvel deltagergebyr som mad skal betales forud. Der kan ikke betales på dagen!

 

Samtidig udfyldes vedlagte tilmeldingsblanket (én pr. hund), som sendes til fto@mail.tele.dk eller til Flemming Frederiksen, Alleen 220 , 8260 Viby J Blanketten kan også hentes på www.weimaraner.dk

 

Sidste tilmelding er mandag den 29. maj 2017

Vi glæder os til at se rigtig mange !

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i DWK, Kreds 2

 

Yderligere oplysninger kan fås hos: Peter: 2442 9564, Flemming: 4027 4444, Martin: 2896 9721

 

Nyheder <