Jysk Racedyst i Skive 31. juli 2016

Dan Siig Svendsen med Jarl ´d Ombralune, Karen Sylvest Hansen med Thornvig´s Janka og Martin Dannemand med CæsarDan Siig Svendsen med Jarl ´d Ombralune, Karen Sylvest Hansen med Thornvig´s Janka og Martin Dannemand med Cæsar

Den Jyske Racedyst blev afholdt på gode terræner i Skive Jagtforening søndag den 31. juli. Der var god vind, fugtig jord og gode forhold for hundene, da der ikke blev for varmt. Der var meget fint hundearbejde og alle var færdig inden middagspausen. På holdet var Karen Sylvest Hansen med Thornvig´s Janka, Dan Siig Svendsen med Jarl ´d Ombralune og Martin Dannemand med Cæsar, holdets reserve var Casper Raahede med Hun´t ´N Fun Eta. Holdet kom ind på en flot 2. placering med 84 point, det var ruhår der vandt med 87 point og der var et stykke ned til Kleiner Münsterländerne med 73 point.
Holdets coach var Flemming Frederiksen og der var backing gruppe fra Peter Poulsen, der vanen tro kom med kolde øl og vand, formand Morten Hougaard og Jette Veggerby, der stod for fotoreportage, Jarls Mor kom også forbi og så var der fornemt besøg fra Djævleøen af Pia Jensen med sine to hunde. Tak for en god dag og tak for chokolade og champagne. Stort tillykke til de dygtige hunde og fører, I gjorde en god profil for klubben.

Tekst og billeder fra Jette Veggerby