Referater fra generalforsamlinger i Dansk Weimaraner klub

Da vi i foreningen ønsker åbenhed omkring hvad der foregår har vi valgt at ligge vores referater fra generalforsamlinger ud på nettet.

Så kan de medlemmer der har lyst, se hvad der rør sig, og hvad foreningen har gang i.

Tak til alle som bidrager til fremmelsen af Weimaranere i danmark - uden jer ingen forening.

Generalforsamling for året 2018
    afholdes den 16.jun 2019 i Vissenbjerg

Generalforsamlingen 2019

Så fik vi afholdt generalforsamling for Dansk Weimaraner Klub 2019, da vi afholdt generalforsamlingen i forbindelse med SJD udstillingen i Vissenbjerg.

Der var stor tilslutning til årets generalforsamling, idet der ved start af generalforsamlingen var mødt 27 stemmeberettigede og dette steg i løbet af generalforsamlingen til 29 stemmeberettigede, så stort flot fremmøde.

Dagsorden, regnskab og forslag til generalforsamlingen har tidligere været bragt på hjemmesiden, og som det fremgik af indkomne forslag, var der mange forslag, som skulle behandles på dette års generalforsamling.

Jeg vil ikke komme nærmere ind på behandlingen af de enkelte forslag, idet der kommer et referat fra generalforsamlingen senere.

Jeg vil blot nævne at formanden Brian Visby Hansen og bestyrelsesmedlem Camilla Borg Schweizer var på valg, og der var genvalg til begge.

Vinder af titlen som klubvinder 2018, blev Martin Dannemand og Cæsar som vandt titlen og pokalen med 42 point. Martin og Cæsar var desværre ikke til dette års generalforsamling, så de kunne få overrakt pokal og diplom, men det er aftalt at han får det overdraget ved lejlighed. Stort tillykke til Martin og Cæsar.

Jeg vil også nævne at Årets ildsjæl 2018 blev udnævnt og hædret i forbindelse med generalforsamlingen, og blev det Karin Høy, som blev hædret med titlen på generalforsamlingen.

Stor tak for deltagelsen i generalforsamlingen til alle fremmødte.

Pbv.

Brian Visby Hansen

Generalforsamling for året 2017,
    afholdt 07. april 2018 ved Ulstrup

Generalforsamling for året 2016,
    afholdt 11. juni 2017 i Vissenbjerg

Generalforsamling for året 2015
    afholdt april 2016 i Hobro

Generalforsamling for året 2014,
    afholdt 28. marts 2015 i Rødekro.

Generalforsamling for året 2013,
    afholdt 5. april 2014 i Rødekro.