Nyt medlem af Dansk Weimaraner Klub

Viste du at Weimaraneren har svømmehud mellem tæerne ?Viste du at Weimaraneren har svømmehud mellem tæerne ?Som medlem af Dansk Weimaraner Klub støtter du klubbens arbejde i at forbedre avlsmaterialet blandt weimaraneren, så vi derved kan få bedre jagthunde og familiehunde til jægerne. Som medlem har du desuden mulighed for at deltage i klubbens og kredsenes arrangementer - se mere under arrangementer.

Et A-medlemsskab koster årligt 400 kr. og et B-medlemsskab (husstandsmedlemsskab, som kan opnåes hvis der er et A-medlem i husstanden) koster årligt 200 kr.

Indmeldelse i Dansk Weimaraner Klub sker ved at du udfylder og indsender nedenstående formular. Herefter vil du modtage betalingsoplysninger og en velkomstpakke.

OBS. Ofte modtager du et prøvemedlemskab til Dansk Weimaraner Klub i forbindelse med køb af en weimaraner hvalp, husk efter prøveperioden at forlænge dit medlemskab så du fortsat har adgang til klubbens aktiviteter.

Har du spørgsmål til dit medlemskab kontakt vores kasserer@weimaraner.dk

Ønsker du at blive medlem skal du blot sende en medlemsindmeldelse: