< Tilbage

Marktræning på Darket 17-07-2019 - 14:14

Darket 17. og 18 august 2019

Træning på Darket d. 17 og 18 August 2019.

DGSK har lejet terrænnerne på Darket i weekenden 17.-18. august og i samarbejde med DISK vil vi søge at gentage de tidligere års succes med træning af ro i opfløj, standtræning og parsøg. Alle stående racer er hjertelig velkomne!

Arrangementet adskiller lidt fra de tidligere år, idet vi har valgt forenkle det ved, at skære den fyrstelige forplejning fra – bortset fra morgenmaden. Til gengæld er prisen for to dages træning kun 300 kr. pr. hund. Vi vil prøve at dele os op i hold, så vi tager hensyn til hundens og ejerens niveau. Et hold består af ca. 10 hunde. Al træning foregår på udsatte Agerhøns og primært i roer men også stubmarker vil blive benyttet. Der vil primært være focus på fugle og ikke så meget reviering.

Niveau 1: Standtræning – Solo med og uden line. Ro i opflugt og skud

Niveau 2: Standtræning med ro i opflugt og skud, solo søg og sekundering i line – Solo / Par

Niveau 3: Parsøg for de rutinerede hunde. Jagt og markprøve relateret

Ovenstående er naturligvis meget overordnet, men vil hjælpe os med at sætte de rigtige hold. Hvis man ikke ved tilmelding oplyser niveau, vil vi tildele hunden et niveau vurderet efter bedste evne.

På dagen vil alle naturligvis gerne i gang med træningen, men vi opfordrer til at udvise tålmodighed. Vi har mulighed for at træne til kl. 18.00 så der er masser tid til alle. På hvert hold vil der være en holdleder, som dels hjælper med træningen og dels sørger for at alle, i store træk får samme muligheder. Bemærk venligst at disse holdledere er autodidakte og har ikke en hundeinstruktør uddannelse.

Husk at medtage de træningsredskaber som du ønsker at bruge. Langline, pistol (hvis du har en en). Som udgangspunkt bruger vi ikke Flusher, men hvis du ønsker det, kan du sagtens tage en med. Der vil blive mulighed for at tage bilen med i terrænet.

Overnatning:

Man kan overnatte i telt eller campingvogn på Darket uden beregning. Man kan også booke et værelse her: http://www.hotele4.dk/.

Husorden på Darket

Gårdejer Peder Marckusen har givet tilladelse til at vi kan benytte gården som samlingssted og overnatning. Denne gæstfrihed skal vi respektere. Der vil være adgang til toilet i den gavl som er tættest på hovedhuset. Undlad at smide affald og generelt efterlad stedet som da man kom. Der vil blive anvist pladser til telte

Mad og Drikke
Med i arrangementet er morgenmad begge dage. Al anden forplejning skal deltagerne selv sørge for. Der vil være gasgril på Darket til fri afbenyttelse

Praktisk Info

Adresse: Darket 16, 4970, Rødby
Mødetid kl. 8.30 begge dage
Betaling: kontant og MobilePay på nummer 93969
Pris pr., hund: 300,- for to dages træning
Max. 30 starter pr. dag efter først til mølle princippet

Alle tilmeldinger til Ásgeir tlf.: 22122252 mail: asgeirpalljuliusson@gmail.com

< Tilbage