< Tilbage

NYT FRA BESTYRELSEN24-07-2020 - 12:00

...

Foråret 2020 har været en mærkelig tid. Vi har alle været påvirket af Corona i dagligdagen, hvor aflysninger af mange forskellige ting har været reglen mere end undtagelsen. 

Dette har også påvirket alle de arrangementer, som var planlagt af Dansk Weimaraner Klub og vores samarbejdspartner. Træningen, prøver og udstillinger har været aflyst, men nu ser det ud til, at der er ved så små at komme gang i det igen. Jeg håber at man vil bakke op om de sidste arrangementer i kredsen og prøver i 5-klub, samt DKKs udstillinger resten af året.

Dansk Weimaraner Klubs forårs markprøven blev også ramt af Corona. Vi har forsøgt at finde en dag i efteråret, men det har ikke været muligt at finde en dag, som passer med terræn, jagt og andre prøver. Derfor har vi i bestyrelsen valgt at lægge vores kræfter i næste års Jubilæum i DWK, som fylder 60 år. Tak til dem, som har prøvet at finde terræner i efteråret, håber at vi må bruge jeres tilbud en anden gang. 

Vi i bestyrelsen ønsker at markerer 60 års jubilæet, ved de forskellige udstillinger og prøver i løbet af 2021. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen ved 6. og 7. feb. 5-klub udstillinger, DWK´s jubilæums-markprøve over to dag den 27. og 28. marts i Sønderjylland, SJD-udstilling i Vissenbjerg d. 13. juni, samt en brugsprøve på Sjælland i september. Til disse udstillinger og prøver vil der blive uddelt en særlig ærespræmie til de bedste hunde. Desuden er der en særlig nål til alle, som deltager i et DWK´s og 5-klubs arrangement i løbet af 2021.

Jeg håber at vi ser rigtig mange af jer med jeres hunde resten af året og ikke mindst i jubilæumsåret 2021. Vi skal ud at viser, at der stadigvæk er mange Weimaraner i Danmark.

Med ønske om en rigtig god sommerferie til jer alle.

Pbv. Bjarne Nürnberg

< Tilbage