<

Billeder fra Kreds2 familiedag21-06-2015 - 21:38

 

 

Søndag den 7. juni var der årets traditionelle familie dag ved Nr. Snede, arrangeret af Kreds 2. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor der var godt 50 deltagere og 29 hunde.

 

 

Tak til alle jer som var med en rigtig hyggelig dag sammen med en masse weimaranere og deres mennesker. Igen i år var der hele dagen masser af udendørsaktiviteter for både børn (små og store) og voksne, flere havde taget hele familien med.

 

Til jer som tænkte på at skulle udstille Jeres hund, så var det et rigtigt godt sted at starte. For de jagtinteresserede var der i dagens løb mulighed for at kaste sig ud i forskellige aktiviteter. Der var forskellige apport-emner, så der var også noget for de hvis hunden ikke er begyndt med ”det vilde” endnu.

 

Der var mulighed for at deltage med både den nye og utrænede hund samt den lidt mere øvede hund. Der var naturligvis en mulighed for at få kyndig vejledning, både med apportering og skuet. I forbindelse med skuet var der en kort præsentation af, hvordan en udstilling foregår, og hvordan man fremviser sin hund.

 

For børn, der havde lyst til at prøve at udstille en weimaraner, var der ” Barn & Hund udstilling”, hvor der er præmier til alle deltagere – både børn og hunde. Dette var et stort hit og alle børnene fik en rigtig god oplevelse.

 

 

Endnu en gang tak til alle deltagende - vi glæder os allerede til næste år, der er sat kryds i kalenderen!!

 

Du kan se billeder fra dagen her! 

 

Bestyrelsen

<